Debrecínská pečeně se žampiony

120 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme pokrájenou cibuli, kmín, mletou červenou papriku a osmažíme.
  • 2
    Do základu vložíme osolené maso a chvilinku dusíme.
  • 3
    Potom přidáme rajčatový protlak, podlijeme a do měkka udusíme.
  • 4
    Nakrájíme na hrubo žampiony a na másle podusíme.
  • 5
    Vyndáme měkké maso, přecedíme šťávu, přidáme žampiony, maso a podusíme.
  • 6
    Podáváme s knedlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.