Debrecínská pečeně se žampiony
120 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 800gramůHovězí svíčková
- 90gramůAnglická slanina
- 120gramůŽampiony čerstvé
- 1špetkaKmín celý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vyškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme pokrájenou cibuli, kmín, mletou červenou papriku a osmažíme.
- 2Do základu vložíme osolené maso a chvilinku dusíme.
- 3Potom přidáme rajčatový protlak, podlijeme a do měkka udusíme.
- 4Nakrájíme na hrubo žampiony a na másle podusíme.
- 5Vyndáme měkké maso, přecedíme šťávu, přidáme žampiony, maso a podusíme.
- 6Podáváme s knedlíky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.