Dezert Dianella

60 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2kusyVejce slepičí
    • 0,5hrnekOlej stolní
    • 2hrnkyMouka polohrubá
    • 1kusKypřicí prášek do pečiva
    • 3lžíceCukr ovocný - Fruktoza
    • 3kusyTyčinka Dianella Banana
    • 1lžíceKakao - prášek
    • 230mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 2baleníČokoláda Dianella
    • 50mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
53 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku smícháme s práškem do pečiva, mlékem, vejcem, šlehačkou, sladidlem, olejem, kakaem a nastrouhanými tyčinkami.
  • 2
    Nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do středně vyhřáté trouby.
  • 3
    Upečený moučník polijeme rozpuštěnou čokoládou Dianellou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.