Dezert s borůvkami - cheesecake

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
31 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslové sušenky rozdrobíme a rozmixujeme s máslem; na plechu vyloženém pečicím papírem tvoříme ze směsi hrudky, které pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 10 minut dozlatova. Po vychladnutí hrudky rozdrobíme a vytvoříme křupavou směs.
  • 2
    Mezitím si nad horkou párou žloutky s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme čerstvý smetanový sýr a ušlehanou smetanu, vše prošleháme a dáme vychladnout do lednice.
  • 3
    Máme-li obě přísady vychladlé, rozdělíme si suroviny tak, abychom je mohli vrstvit. Na dno pohárů dáme část borůvek, krém nastříkáme cukrářským sáčkem a zasypeme vrstvou sušenkové směsi. Postup opakujeme a končíme vrstvou krému posypanou sušenkovou směsí a borůvkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.