Dezert z čerstvého ananasu
10 min.
Ingredience
- 100gramůPiškoty cukrářské
- 4plátkyAnanas
- 4lžíceLikér krémový - Baileys
- 100gramůČokoláda hořká
- 300mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
36 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Na čtyři talířky poklademe piškoty, které polijeme lžící likéru. Na piškoty položíme plátek ananasu a na ten nastříkáme ze smetany ušlehanou šlehačku.
- 2Každou porci nakonec ozdobíme nastrouhanou čokoládou a dezert podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.