Dezert z čerstvého ananasu

10 min.
Evropa

Ingredience

    • 100gramůPiškoty cukrářské
    • 4plátkyAnanas
    • 4lžíceLikér krémový - Baileys
    • 100gramůČokoláda hořká
    • 300mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
36 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na čtyři talířky poklademe piškoty, které polijeme lžící likéru. Na piškoty položíme plátek ananasu a na ten nastříkáme ze smetany ušlehanou šlehačku.
  • 2
    Každou porci nakonec ozdobíme nastrouhanou čokoládou a dezert podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.