Diabetický malinový kompot

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
88 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
11 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maliny přebereme a nasypeme do kastrolu. Sacharin rozmícháme ve vodě, mírně zahřejeme, přelijeme maliny a necháme několik hodin odležet, aby se prosladily.
  • 2
    Poté přivedeme k varu, povaříme cca 3-5 minut a ihned zchladíme. Scedíme, šťávu znovu zahřejeme a svaříme na polovinu množství. Maliny rozdělíme do čistých sklenic, zalijeme šťávou a uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.