Diablos (sušené švestky v prosciuttu)

35 min.
Belgie

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
503 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
128 g
Vláknina
15 g
Cukr
76 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Švestky se pokusíme naplnit kozím sýrem, pokud se to nedaří, stačí dát tyto dvě ingredience k sobě.
  • 2
    Prosciutto nakrájíme na 10 tenkých plátků a ty pak ještě rozpůlíme.
  • 3
    Švestky spolu se sýrem zarolujeme vždy do jedné poloviny plátků prosciutta.
  • 4
    Troubu předehřejeme na 170 °C. Pečeme 15-20 minut do křupava.
  • 5
    Podáváme horké jako chutný předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 15. 4. 2017
Diablos (sušené švestky v prosciuttu)
Jedla jsem poprvé a je to opravdu výborné 😉