Diablos (sušené švestky v prosciuttu)
35 min.
Ingredience
- 20kusůŠvestky sušené
- 60gramůSýr kozí
- 100gramůProsciutto sušené
Počet porcí:
20Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
503 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
128 g
Vláknina
15 g
Cukr
76 g
Postup přípravy
- 1Švestky se pokusíme naplnit kozím sýrem, pokud se to nedaří, stačí dát tyto dvě ingredience k sobě.
- 2Prosciutto nakrájíme na 10 tenkých plátků a ty pak ještě rozpůlíme.
- 3Švestky spolu se sýrem zarolujeme vždy do jedné poloviny plátků prosciutta.
- 4Troubu předehřejeme na 170 °C. Pečeme 15-20 minut do křupava.
- 5Podáváme horké jako chutný předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 15. 4. 2017
Diablos (sušené švestky v prosciuttu)
Jedla jsem poprvé a je to opravdu výborné 😉