Diabublanina

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
16 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plech s vysokým okrajem vymažeme máslem a vysypeme moukou, troubu předehřejeme na 170 °C. Jahody opláchneme a necháme okapat.
  • 2
    V míse utřeme změklé máslo s cukrem, přidáme žloutky a vymícháme do pěny. Po částech přimícháváme vlažné mléko a mouku, v níž jsme rozmíchali kypřicí prášek. Na závěr zlehka vmícháme pevný sníh z bílků.
  • 3
    Těsto vlijeme na plech, poklademe ovocem a v předehřáté troubě pečeme zhruba 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.