Dillíský smetanový punč

20 min.
Indie

Ingredience

    • 250mililitrůGriotka
    • 250gramůCuracao
    • 1litrVíno šumivé (sekt)
    • 1hrnekSmetana čerstvá ke šlehání
    • 50gramůCukr moučkový
    • 0,5litrRum
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
621 kcal
Tuky
2 g
Sacharidy
32 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šampaňské necháme vychladit. Rum smícháme s griotkou a curracaem, přidáme smetanu a osladíme cukrem. Vložíme do lednice a rovněž vychladíme.
  • 2
    Těsně před podáváním smícháme se šampaňským.
  • 3
    Punč podáváme studený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.