Dip z pórku
30 min.
Ingredience
- 1kusPórek
- 125mililitrůVývar zeleninový
- 5lžicOmáčka sójová
- 1kusJablka
- 2lžíceMandle plátky
- 2lžíceSmetana 33% (šlehačka)
- 1lžíceHrozinky
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
50 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve připravíme pórek, zelenou část odřízneme, zbylou nakrájíme na nudličky.
- 2V hrnci vaříme zhruba 10 minut 75 ml vývaru společně se sojovou omáčkou a pórkem.
- 3Uvařenou směs rozmixujeme společně se zbylým vývarem a smetanou.
- 4Směs vrátíme do hrnce, promícháme s hrozinkami, nakrájeným jablkem a mandlemi. Za stálého míchání povaříme zhruba 5 minut. Poté ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.