Domácí kremrole

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
41 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
67 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z hladké mouky, změklé Hery, žloutků, octa a špetky soli vypracujeme těsto, které necháme asi 1 hodinu odpočinout.
  • 2
    Těsto na pracovní desce rozválíme na plát silný asi 3mm. Nakrájíme z něj pruhy dlouhé 25cm a široké 3cm. Nakrájené pruhy těsta potom natočíme na kovové trubičky a ty urovnáme na plech.
  • 3
    Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů Celsia 15-20 minut.
  • 4
    Upečené kremrole stáhneme z trubiček a po úplném vychladnutí plníme ušlehanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.