Domácí MONTE krém Ládi Hrušky

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
38 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílý krém připravíme smícháním vanilkových cukrů a zakysané smetany.
  • 2
    Tmavý krém připravíme z mléka, pudinku, čokolády, oříšků a másla. Do hrnce nalijeme mléko, ve kterém rozmícháme pudinkový prášek a cukr. Začneme zahřívat a mezitím do směsi nalámeme na kousky čokoládu. Vaříme do zhoustnutí a těsně před odstavením vmícháme mleté oříšky. Krém necháme vychladnout a poté jej zjemníme zašleháním změklého másla.
  • 3
    Hotové krémy vrstvíme do skleniček, nejprve bílý, potom tmavý a nakonec opět bílý krém. Před podáváním necháme dobře vychladit v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.