Doráda s pórkem a mrkví na sladkokyselo

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
561 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
10 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
13 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety omyjeme, osušíme a vykostíme, nakrájíme na kousky velké asi 3 cm. Mrkve očistíme, omyjeme a rozkrájíme na tenké plátky, pórek pokrájíme na proužky dlouhé 15 cm, opláchneme.
  • 2
    Na velké pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje, kousky rybího masa ze strany s kůží krátce osmažíme a vyjmeme.
  • 3
    Ve zbytku oleje zprudka osmahneme zeleninu, spaříme, ochutíme kečupem a sladkokyselou omáčkou, podlijeme rybí omáčkou.
  • 4
    Do pánve přidáme kousky ryby a promícháme, nakonec přimícháme nadrobno nasekaný koriandr. Dbáme na to, aby se omáčka nesvařila, proto ji pořádně podlijeme trochou vody.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.