Dort jako stonožka
35 min.
Ingredience
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1kusPudinkový prášek - vanilkový
- 6lžicMouka polohrubá
- 0,5kusKypřicí prášek do pečiva
- 4lžíceCukr krupice
- 400mililitrůMléko polotučné
- 4kusyVejce slepičí
- 2lžíceCukr moučkový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
19 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
146 mg
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Vejce a cukr ušleháme do pěny.
- 2Přidáme mouku s práškem do pečiva. Rozetřeme na pečící papír a pečeme pět minut. Roládu stočíme i s papírem.
- 3Z pudinku, cukru a mléka uvaříme hustý krém, přidáme změklé máslo a promícháme.
- 4Roládu natřeme krémem a opět stočíme - bez papíru - a dáme vychladit.
- 5Poté ozdobíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.