Dort z ořechů a jablek

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
135 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
823 mg
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žloutky s cukrem utřeme do pěny a přidáme nahrubo nastrouhaná jablka.
  • 2
    Krupici smícháme s kakaem a se sněhem z bílků ji lehce vmícháme k ostatnímu.
  • 3
    Pečeme v dobře vymaštěné, hrubou moukou vysypané dortové formě a nepředehřáté troubě asi 30 minut.
  • 4
    Hotový dort rozkrojíme a naplníme šlehačkou, kterou potřeme i povrch. Posypeme kakaem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.