Dovolenkový salát
30 min.
Ingredience
- 60gramůCukr krupice
- 90mililitrůVoda pitná
- 10gramůCitronová kůra
- 2kusyGrapefruity
- 2kusyPomeranče
- 250gramůVíno bílé
- 2kusyHrušky
- 2kusyBanány
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
8 g
Cukr
41 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce s vodou a cukrem vložíme citronovou kůru, přivedeme k varu.
- 2Vaříme 1 minutu, poté procedíme do hlubší mísy. Necháme vychladnout. Ostrým nožem odstraníme kůru a dužinu z grapefruitů i pomerančů, rozdělíme je pomocí nože na dílky a přidáme do hlubší mísy.
- 3Vložíme přepůlené víno,oloupané nakrájené hrušky, banány a lehce promícháme, aby se ovoce obalilo sirupem.
- 4Přikryjeme a necháme je až 1 hodinu před podáváním chladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.