Drobení do polévek
15 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 2lžíceVoda pitná
- 200gramůMouka pšeničná hrubá
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
1 g
Cukr
112 mg
Postup přípravy
- 1Z vejce, hrubé mouky a soli vypracujeme na vále tuhé těsto. Podle potřeby můžeme přilít trochu vody.
- 2Těsto nastrouháme na hrubém struhadle, rozprostřeme na vál a drobení necháme zaschnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 2. 9. 2015
Drobení do polévek
Drobení dělávám stejně, většinou k okamžité spotřebě. Dá se použít i do jiných polévek než do vývarů, např. do rajčatové. Za sebe můžu doporučit.😉