Drobení do polévek

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
1 g
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z vejce, hrubé mouky a soli vypracujeme na vále tuhé těsto. Podle potřeby můžeme přilít trochu vody.
  • 2
    Těsto nastrouháme na hrubém struhadle, rozprostřeme na vál a drobení necháme zaschnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 2. 9. 2015
Drobení do polévek
Drobení dělávám stejně, většinou k okamžité spotřebě. Dá se použít i do jiných polévek než do vývarů, např. do rajčatové. Za sebe můžu doporučit.😉