Drobenka na koláč

3 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
962 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
50 g
Sacharidy
125 g
Vláknina
2 g
Cukr
59 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme máslo, cukr, vanilkový cukr a mouku.
  • 2
    Vzniklá drobenka je vhodná na jakýkoli druh koláče, stačí jí jen posypat povrch koláče v libovolně silné vrstvě a pak už jen dáme koláč péct dle receptu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 7. 12. 2015
Drobenka na koláč
Drobenku jsem dělala z dvojnásobné dávky a použila na ovocný koláč pečený na velkém plechu. Dělávám jinou drobenku, kde je více mouky a méně cukru a tuku. Zvyk je asi železná košile a budu ji dělat i nadále, ale i přesto dávám palec nahoru.