Dršťky na janovský způsob
35 min.

Ingredience
- 900gramůDršťky vařené
- 60mililitrůOlej olivový
- 300mililitrůOmáčka rajčatová
- 150mililitrůHovězí vývar základní
- 20gramůMáslo čerstvé
- 100gramůSýr Parmezán
- 600gramůBrambory vařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
23 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vařené dršťky nakrájíme na nudličky, vložíme na pánev s rozpáleným olejem a 3 až 5 minut je opékáme. Pekáček vymažeme máslem a smažené dršťky do něj přendáme. Rajčatovou omáčku naředíme vývarem a zalijeme dršťky v pekáčku. Vše posypeme strouhaným parmezánem, dáme zapéct do předehřáté trouby na 10 minut.
- 2Podáváme s vařeným bramborem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.