Dršťky na janovský způsob

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
23 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené dršťky nakrájíme na nudličky, vložíme na pánev s rozpáleným olejem a 3 až 5 minut je opékáme. Pekáček vymažeme máslem a smažené dršťky do něj přendáme. Rajčatovou omáčku naředíme vývarem a zalijeme dršťky v pekáčku. Vše posypeme strouhaným parmezánem, dáme zapéct do předehřáté trouby na 10 minut.
  • 2
    Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.