Dušená kapusta se slaninou
35 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 1špetkaCukr třtinový
- 1lžičkaOcet vinný
- 1kusKapusta hlávková
- 400gramůSlanina vepřová
- 200mililitrůVývar drůbeží
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
49 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
243 mg
Postup přípravy
- 1Na slunečnicovém oleji vypečeme nakrájenou slaninu, přisypeme cukr, pár kapek bílého vinného octa a nastrouhanou kapustu. Zalijeme kuřecím vývarem.
- 2Vaříme cca 10-15 minut aby kapusta byla měkká, ale trochu křupala.
- 3Podle chuti osolíme, opepříme, můžeme i dosladit a přidat více octa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.