Dušené jehněčí s kuskusem
115 min.
Ingredience
- 4kusyJehněčí kotlety
- 500gramůRajčata
- 250mililitrůVíno červené
- 1kusBobkový list
- 350gramůDýně
- 2kusyCuketa
- 8kusůMeruňky
- 250gramůKuskus
- 1špetkaSkořice celá
- 6lžičekTymián sušený
- 8kusůŠvestky
- 20mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
659 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
21 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
8 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Zprudka na oleji osmažíme kotlety a vložíme je do ohnivzdorné mísy k nakrájeným rajčatům, vínu, bobkovému listu, tymiánu a skořici. Po hodině dušení v troubě přidáme kousky dýně, cukety, sušené meruňky a švestky, bez pokličky dusíme dalších třicet minut.
- 2Kuskus připravíme podle návodu na krabici a podáváme s ním dušené jehněčí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.