Dušené kedlubny se smetanou

45 min.
Evropa

Ingredience

    • 1kusCibule
    • 2lžíceOlej stolní
    • 2decilitryZakysaná smetana
    • 1lžičkaCukr krupice
    • 400gramůKedlubna
    • 1kusCitronová šťáva
    • 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kedlubny očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. V rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kedlubny a opečeme po všech stranách. Potom zaprášíme moukou, podlijeme vodou, osladíme, a udusíme do měkka. Nakonec přimícháme kyselou smetanu a dochutíme citrónovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.