Dvojnásobně čokoládové semifreddo
20 min.
Ingredience
- 220gramůCukr krupice
- 250gramůČokoláda hořká
- 350gramůBrownies
- 1lžičkaTresť vanilková
- 3kusyVejce slepičí
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 500mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1425 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
84 g
Sacharidy
154 g
Vláknina
6 g
Cukr
116 g
Postup přípravy
- 1Ve vodní lázni šleháme cukr, žloutky, vejce a vanilkový extrakt, když směs zhoustne a zesvětlá, odstavíme a za občasného promíchání necháme zchladnout.
- 2Do ušlehané šlehačky zlehka vmícháme směs, rozpuštěnou čokoládu a brownies na kostky.
- 3Přelijeme do nádoby a necháme přes noc zmrazit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.