Dvoubarevná pečínka

80 min.
Česká republika

Ingredience

    • 300gramůVepřová plec
    • 300gramůVepřový bok uzený
    • 2kusyCibule
    • 2kusyČesnek
    • 1lžičkaKmín mletý
    • 1lžičkaSůl
    • 500mililitrůVoda pitná
    • 1lžíceVepřové sádlo škvařené
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
27 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
876 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou plec vcelku osolíme, okmínujeme a spolu s uzeným masem vložíme do sádlem vymazané remosky. Maso obložíme oloupanou, na čtvrtky nakrájenou cibulí a neoloupanými, omytými hlavičkami česneku, které jsme překrojili napříč. Nakonec vše zakapeme vodou.
  • 2
    Pokrm pečeme do změknutí masa, během pečení maso podléváme horkou vodou.
  • 3
    Na talíře rozdělíme oba druhy masa a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.