Dvoubarevná pečínka
80 min.
Ingredience
- 300gramůVepřová plec
- 300gramůVepřový bok uzený
- 2kusyCibule
- 2kusyČesnek
- 1lžičkaKmín mletý
- 1lžičkaSůl
- 500mililitrůVoda pitná
- 1lžíceVepřové sádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
27 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
876 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vepřovou plec vcelku osolíme, okmínujeme a spolu s uzeným masem vložíme do sádlem vymazané remosky. Maso obložíme oloupanou, na čtvrtky nakrájenou cibulí a neoloupanými, omytými hlavičkami česneku, které jsme překrojili napříč. Nakonec vše zakapeme vodou.
- 2Pokrm pečeme do změknutí masa, během pečení maso podléváme horkou vodou.
- 3Na talíře rozdělíme oba druhy masa a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.