Dvoubarevná roláda

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
32 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
790 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Piškoty rozdrtíme na drobečky, které smícháme v míse se změklým máslem, cukrem, vejcem a rumem. Vypracujeme těsto.
  • 2
    Na pocukrovaném pečicím papíru vyválíme z těsta plát silný asi 5 mm. Na plát těsta naneseme náplň, zavineme roládu a zabalenou v papíru necháme do druhého dne v chladničce ztuhnout.
  • 3
    Příprava náplně: Změklé máslo utřeme s cukrem, vmícháme vařený žloutek, kakao a vymícháme dohladka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.