Dvoubarevné pusinky

85 min.
Belgie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
138 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
701 mg
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků a citrónové šťávy ušleháme tuhý sníh, přisypeme cukr a znovu šleháme. Tuhý sníh dáme do cukrářského sáčku, rozevřeme ho a na jedné staně do něj vsuneme držadlo vařečky, vznikne dutina od shora až do špičky sáčku. Nalijeme do ní vlažnou, rozpuštěnou čokoládu.
  • 2
    Na plech s pečícím papírem tvoříme pusinky o průměru 5 cm.
  • 3
    Pečeme zhruba hodinu, potom vypneme troubu a pusinky v ní necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.