Dýňové bábovičky s mandlovou šlehačkou

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
13 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
865 mg
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátek želatiny vložíme do malého množství vody, necháme nabobtnat. Do rendlíku vlijeme smetanu, přidáme cukr, provaříme, aby se cukr rozpustil, odstavíme. Přidáme vymačkanou želatinu a mícháme, až se rozpustí. Přimícháme kostičky dýňové dužiny, směs nalijeme do malých formiček a necháme vychladnout.
  • 2
    Bábovičky vyklopíme, upravíme na talířky, ozdobíme šlehačkou a posypeme mletými mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.