Dýňový hamburger

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
14 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, na kostky nakrájenou dýni uvaříme doměkka.
  • 2
    Rozmixujeme, osolíme, opepříme a dochutíme olejem.
  • 3
    Cibuli osmažíme na troše oleje, přidáme prolisovaný česnek, chilli koření, kmín a koriandr.
  • 4
    Odstavíme z ohně a přidáme čedar, dýňové pyré a strouhanku, až je směs trochu méně horká, přidáme i vejce.
  • 5
    Z této směsi tvoříme karbanátky, které osmažíme na teflonové pánvi z obou stran.
  • 6
    Housky rozkrojíme, na spodní stranu dáme majonézu a list hlávkového salátu, na to dýňový karbanátek a přiklopíme horní částí housky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.