Estonští chudí rytíři
30 min.
Ingredience
- 1kusVeka
- 200mililitrůMléko polotučné
- 60gramůCukr skořicový
- 1kusVejce slepičí
- 3lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
525 mg
Cukr
112 mg
Postup přípravy
- 1Krájenou chlebíčkovou veku rozložíme na pečící plech a dáme do trouby, kde ji necháme asi 10 minut při mírné teplotě zaschnout.
- 2Krajíčky potom rychle namáčíme v mléce, obalíme ve skořicovém cukru, dáme do rozšlehaného vejce a hned vkládáme do rozpáleného oleje, kde je po obou stranách opečeme.
- 3Podáváme teplé, potřené ovocnou zavařeninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.