Estonští chudí rytíři

30 min.

Ingredience

    • 1kusVeka
    • 200mililitrůMléko polotučné
    • 60gramůCukr skořicový
    • 1kusVejce slepičí
    • 3lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
525 mg
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krájenou chlebíčkovou veku rozložíme na pečící plech a dáme do trouby, kde ji necháme asi 10 minut při mírné teplotě zaschnout.
  • 2
    Krajíčky potom rychle namáčíme v mléce, obalíme ve skořicovém cukru, dáme do rozšlehaného vejce a hned vkládáme do rozpáleného oleje, kde je po obou stranách opečeme.
  • 3
    Podáváme teplé, potřené ovocnou zavařeninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.