Fazole na opečených toastech

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
14 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
12 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole namočíme do studené vody. Druhý den je v téže vodě uvaříme doměkka a vodu slijeme.
  • 2
    Slaninu mezitím nakrájíme na kostičky a vyškvaříme na pánvi. Škvarečky vyjmeme a na vypečeném sádle opečeme plátky toastového chleba z obou stran dozlatova. Škvarečky smícháme s vařenými fazolemi.
  • 3
    Na talíř dáme opečený chléb, navršíme na něj fazole a polijeme kečupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.