Fazole na opečených toastech
80 min.
Ingredience
- 250gramůFazole bílé
- 1litrVoda pitná
- 100gramůAnglická slanina
- 4krajíceChléb toastový
- 2lžíceKečup
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
14 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
12 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Fazole namočíme do studené vody. Druhý den je v téže vodě uvaříme doměkka a vodu slijeme.
- 2Slaninu mezitím nakrájíme na kostičky a vyškvaříme na pánvi. Škvarečky vyjmeme a na vypečeném sádle opečeme plátky toastového chleba z obou stran dozlatova. Škvarečky smícháme s vařenými fazolemi.
- 3Na talíř dáme opečený chléb, navršíme na něj fazole a polijeme kečupem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.