Fazolky s pikantním mandarinkovým přelivem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3751 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
2 g
Sacharidy
1014 g
Vláknina
91 g
Cukr
898 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme doměkka fazolky, buď v osolené vodě nebo v páře.
  • 2
    Mezitím v kastrůlku zahřejeme harissu s medem, přidáme vypeckované, na plátky nakrájené datle a přivedeme k varu. Poté odstavíme, vmícháme plátky oloupaných mandarinek a chvíli prohřejeme.
  • 3
    Uvařené fazolky scedíme a podáváme přelité mandarinkovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.