Fazolová polévka s treskou
25 min.
Ingredience
- 50mililitrůOlej olivový
- 1kusCibule
- 1kusCeler řapíkatý
- 1kusCuketa
- 150gramůTreska aljašská
- 50mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 600gramůFazole bílé
- 500mililitrůVývar rybí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
690 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
16 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
23 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1V hrnci rozpálíme olej, osmahneme na plátky nakrájenou cibulku, celer a cuketu. Zelenina musí změknout, nikoliv však zčernat.
- 2Nyní přidáme do hrnce vývar, osolíme, opepříme a přidáme rybu. Vaříme tak dlouho, dokud se nebude maso rozpadat. Nakonec přidáme do polévky smetanu a fazole z konzervy, přivedeme k varu a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.