Feferonková pasta
25 min.
Ingredience
- 600gramůPaprika červená
- 300gramůFeferony
- 600gramůRajčata
- 2lžíceDeko
- 2kusyJablka
- 4lžíceCukr krupice
- 2kusyProtlak rajčatový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
5 g
Cukr
26 g
Postup přípravy
- 1Jablka a zeleninu očistíme a umeleme na masovém strojku. Feferonky zpracujeme celé.
- 2Zeleninu dáme do kastrolu, přivedeme k varu a přidáme cukr, deko a rajské protlaky.
- 3Povaříme 5 minut, pak nalijeme do malých sklenic a na 5 minut otočíme dnem vzhůru.
- 4Nemusíme sterilovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.