Fenyklo-pomerančový koktejl
12 min.
Ingredience
- 2kusyPomeranč červený
- 1hrstSalát ledový
- 1lžíceLimetková šťáva
- 2lžícesirup agávový
- 220mililitrůVoda pitná
- 0,5kusFenykl sladký - hlíza
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
15 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
2 g
Cukr
289 mg
Postup přípravy
- 1Červené sladké pomeranče omyjeme, oloupeme a zbavíme i blanek kolem jednotlivých dílků a čistou dužinu dáme do mixéru. Z očištěného a omytého fenyklu odkrojíme vrchní tuhou část, pár jemných lístků si odložíme na ozdobu. Pak polovinu hlízy pokrájíme na plátky a dáme je do mixéru. Přidáme hrst omytých listů z ledového salátu, šťávu z limetky, sirup a vodu. Vše rozmixujeme tak až budeme mít jemný hladký koktejl.
- 2Nalejeme ho do vysoké sklenice, ozdobíme lístky z fenyklové natě a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.