Fenyklo-pomerančový koktejl

12 min.
Itálie

Ingredience

    • 2kusyPomeranč červený
    • 1hrstSalát ledový
    • 1lžíceLimetková šťáva
    • 2lžícesirup agávový
    • 220mililitrůVoda pitná
    • 0,5kusFenykl sladký - hlíza
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
15 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
2 g
Cukr
289 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červené sladké pomeranče omyjeme, oloupeme a zbavíme i blanek kolem jednotlivých dílků a čistou dužinu dáme do mixéru. Z očištěného a omytého fenyklu odkrojíme vrchní tuhou část, pár jemných lístků si odložíme na ozdobu. Pak polovinu hlízy pokrájíme na plátky a dáme je do mixéru. Přidáme hrst omytých listů z ledového salátu, šťávu z limetky, sirup a vodu. Vše rozmixujeme tak až budeme mít jemný hladký koktejl.
  • 2
    Nalejeme ho do vysoké sklenice, ozdobíme lístky z fenyklové natě a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.