Fenyklové cukroví

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
1 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hladkou mouku smícháme s fenyklem a moučkovým cukrem. Přidáme vejce, sádlo, citronovou kůru, rozinky a nasekané plátky mandlí. Vypracujeme těsto a rozdělíme je na dva díly.
  • 2
    Z každého dílu vytvarujeme váleček, položíme na máslem vymazaný plech a upečeme dorůžova.
  • 3
    Upečené válečky nakrájíme ještě za tepla na silnější plátky. Necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.