Fenyklový salát s pomerančem

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
113 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté hlízy fenyklu najemno nakrájíme a rozložíme do mísy.
  • 2
    Pomeranče oloupeme i s bílou vnitřní slupkou, nakrájíme je na kousky a šťávu zachytíme. Odstraníme pecičky a pomeranče rozložíme na fenykl. Přidáme očištěné, nasekané jarní cibulky. Přilijeme pomerančovou šťávu, zakapeme citronovou šťávou a nakonec salát přelijeme vinaigrettou.
  • 3
    Před podáváním necháme 1 hodinu v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.