Fernet káva

10 min.
Evropa

Ingredience

    • 20gramůKáva Espresso
    • 2lžičkyČokoláda hořká
    • 1lžičkaCukr krupice
    • 3lžíceSmetana 33% (šlehačka)
    • 20mililitrůKoňak Armaňak
    • 20mililitrůFernet stock
    • 50mililitrůMléko zahuštěné slazené
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
350 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukrem ozdobíme okraje sklenky, zbylý cukr rozmícháme se smetanou, vmícháme Fernet stock a koňak. Rozdělíme do sklenic a přelijeme horkou černou kávou. Ozdobíme smetanou a posypeme strouhanou čokoládou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.