Fernet káva
10 min.
Ingredience
- 20gramůKáva Espresso
- 2lžičkyČokoláda hořká
- 1lžičkaCukr krupice
- 3lžíceSmetana 33% (šlehačka)
- 20mililitrůKoňak Armaňak
- 20mililitrůFernet stock
- 50mililitrůMléko zahuštěné slazené
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
350 mg
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Cukrem ozdobíme okraje sklenky, zbylý cukr rozmícháme se smetanou, vmícháme Fernet stock a koňak. Rozdělíme do sklenic a přelijeme horkou černou kávou. Ozdobíme smetanou a posypeme strouhanou čokoládou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.