Fernet koktejl

2 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2decilitryVíno šumivé (sekt)
    • 4centilitryFernet stock
    • 2centilitryCitronová šťáva
    • 2centilitrySirup citronový
    • 1kusPomeranče
    • 2decilitryVoda pitná
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vychlazené sektové sklenky postavíme na pracovní plochu, do každé vložíme 1 lžíci ledu, nalijeme citrónový sirup, citrónovou šťávu, fernet, vše zamícháme a zalijeme sektem.
  • 2
    Každou sklenku ozdobíme plátkem pomeranče a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.