Fernet koktejl
2 min.
Ingredience
- 2decilitryVíno šumivé (sekt)
- 4centilitryFernet stock
- 2centilitryCitronová šťáva
- 2centilitrySirup citronový
- 1kusPomeranče
- 2decilitryVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Vychlazené sektové sklenky postavíme na pracovní plochu, do každé vložíme 1 lžíci ledu, nalijeme citrónový sirup, citrónovou šťávu, fernet, vše zamícháme a zalijeme sektem.
- 2Každou sklenku ozdobíme plátkem pomeranče a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.