Fíkový biskupský chlebíček

123 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
18 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
1 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Formu na chlebíček vyložíme papírem na pečení potřeným máslem.
  • 2
    Fíky a hrozinky namočíme na 60 minut do horkého čaje. Poté slijeme a smícháme s moukou a kypřícím práškem.
  • 3
    Máslo smícháme s cukrem, postupně všleháme vejce. Obě směsi vmícháme dohromady a nalijeme do formy. Pečeme při 230 °C 8 minut, poté teplotu snížíme na 175 °C a pečeme ještě 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.