Fíky a rybíz s pomerančem

15 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
10 g
Cukr
44 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z čerstvých fíků odřízneme vršky, ale neloupeme.
  • 2
    Nakrájíme na čtvrtky, neprořízneme zcela, rozevřeme jako květ a postavíme na mísu. Na fíky položíme malé trsy červeného rybízu.
  • 3
    Ze dvou pomerančů vymačkáme šťávu, další 4 pomeranče oloupeme a nakrájíme na dílky, ty ozdobíme kolem každého fíku.
  • 4
    Na fíky s rybízem nalijeme pomerančovou šťávu a před podáváním vychladíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.