Fíky s hovězím masem
10 min.
Ingredience
- 4kusyTyčinka Grissini
- 2centilitryLikér Grand Marnier
- 1kusMeduňka
- 100gramůHovězí maso zadní
- 0,5kilogramFíky čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme fíky, oloupeme je a nakrájíme na dílky. Naplníme jimi formu a pokapeme likérem Grand Marnier a citronovou šťávou.
- 2Opereme meduňku, osušíme ji a nakrájíme na nudličky. Posypeme jí fíky a necháme 5 minut odležet.
- 3Sušené hovězí maso nakrájíme na co nejtenčí plátky.
- 4Plátky masa svineme do ruliček a naservírujeme na dezertní talířky.
- 5Můžeme ozdobit listy salátu.
- 6Přidáme fíky a podáváme s grissini.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.