Filé po japonsku
30 min.
Ingredience
- 600gramůFilé rybí
- 4lžíceSójová omáčka
- 5stroužkůČesnek
- 1lžičkaCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
140 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
1 g
Sacharidy
2 g
Cukr
2 g
Vápník
60 mg
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené rybí filé rozkrojíme na plátky. Na talíři filé zalijeme směsí sójové omáčky, prolisovaného česneku a cukru. Necháme odležet asi 30 minut.
- 2Připravené filé vložíme do remosky vyložené pečicím papírem a upečeme doměkka. Během pečení porce občas potíráme zbylou sójovou směsí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.