Filé s jablky a slaninou
45 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej rostlinný
- 100gramůAnglická slanina
- 40gramůMáslo čerstvé
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 2kusyOkurky nakládané
- 2lžíceKečup
- 2kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
22 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé nakrájíme na plátky silné asi 1 cm a po obou stranách je potřeme kečupem. Vložíme do zapékací mísy s trochou oleje.
- 2Oloupaná jablka spolu s okurkami nahrubo nastrouháme, smícháme a směs navršíme na filé. Povrch posypeme nadrobno nakrájenou slaninou.
- 3Zapékací mísu vložíme do středně vyhřáté trouby a pokrm pečeme asi 20 minut. Před koncem pečení položíme na každou porci plátek másla a ještě krátce zapečeme.
- 4Podáváme s vařenými opečenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.