Filé s jablky a slaninou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
22 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé nakrájíme na plátky silné asi 1 cm a po obou stranách je potřeme kečupem. Vložíme do zapékací mísy s trochou oleje.
  • 2
    Oloupaná jablka spolu s okurkami nahrubo nastrouháme, smícháme a směs navršíme na filé. Povrch posypeme nadrobno nakrájenou slaninou.
  • 3
    Zapékací mísu vložíme do středně vyhřáté trouby a pokrm pečeme asi 20 minut. Před koncem pečení položíme na každou porci plátek másla a ještě krátce zapečeme.
  • 4
    Podáváme s vařenými opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.