Filé s pikantní pastou
40 min.
Ingredience
- 600gramůFilé rybí
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceCitronová šťáva
- 40gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceStrouhanka
- Pasta
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1lžičkaMajoránka
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
12 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
194 mg
Cukr
100 mg
Postup přípravy
- 1V misce utřeme olej s hořčicí, majoránkou, chilli kořením, mletou paprikou a pepřem.
- 2Porce filé osolíme a potřeme připravenou pastou. Necháme asi 1 hodinu v chladničce odležet.
- 3Potom porce filé urovnáme do remosky vyložené pečicím papírem, zakapeme citronovou šťávou a rozpuštěným máslem. Povrch posypeme strouhankou.
- 4Pokrm pečeme asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.