Filé zapečené se slaninou a žampiony
55 min.
Ingredience
- 600gramůFilé rybí
- 250gramůŽampiony čerstvé
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceStrouhanka
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 120gramůAnglická slanina
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
30 g
Sacharidy
1 g
Vápník
3 g
Železo
15 mg
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na suché pánvi. Přidáme plátky očištěných žampionů, osmahneme je, osolíme, opepříme a chvíli podusíme.
- 2Do remosky vymazané máslem urovnáme polovinu filé nakrájeného na plátky, osolíme a opepříme. Filé pokryjeme podušenými žampiony, na které položíme zbylé plátky filé. Znovu osolíme a opepříme. Povrch posypeme strouhankou a nastrouhaným sýrem. Nakonec zakapeme rozpuštěným máslem.
- 3Pokrm pečeme asi 25 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.