Filety z tuňáka s olivovou pastou
25 min.
Ingredience
- 600gramůTuňák obecný
- 80gramůOlivová pasta černá
- 20gramůSardelová pasta
- 40gramůMáslo čerstvé
- 80gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Cukr
160 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Olivovou pastu smícháme s troškou sardelové pasty, potřeme filety z tuňáka ze strany, kde není kůže. Plech potřeme máslem, filety na něj rozložíme, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme zhruba 10 minut.
- 2Minutu před koncem pečení filety posypeme strouhaným Parmezánem a necháme roztavit. Upečené filety upravíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.