Filety z tuňáka s olivovou pastou

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 600gramůTuňák obecný
    • 80gramůOlivová pasta černá
    • 20gramůSardelová pasta
    • 40gramůMáslo čerstvé
    • 80gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Cukr
160 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olivovou pastu smícháme s troškou sardelové pasty, potřeme filety z tuňáka ze strany, kde není kůže. Plech potřeme máslem, filety na něj rozložíme, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme zhruba 10 minut.
  • 2
    Minutu před koncem pečení filety posypeme strouhaným Parmezánem a necháme roztavit. Upečené filety upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.