Filety ze slanečků v nálevu

32 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
22 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety vložíme do vlažného mléka a necháme pár hodin ležet, aby se zbavily části soli.
  • 2
    Filety omyjeme pod tekoucí vodou a nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky. Křen a karotku očistíme a nastrouháme nahrubo.
  • 3
    Vodu smícháme s octem, přivedeme k varu, osladíme, přidáme bobkový list a povaříme 2 minuty. Odstavíme a necháme vychladnout.
  • 4
    Nudličky masa vložíme do kameninové mísy, přisypeme cibuli, karotku, křen, ochutíme mletým novým kořením, zázvorem, zalijeme octovým nálevem a dáme vychladit.
  • 5
    Podáváme s celozrnným pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.