Flamenco

10 min.
Španělsko

Ingredience

    • 1lžíceSirup Monin - grenadina
    • 10mililitrůCitronová šťáva
    • 30mililitrůHavana Club
    • 30mililitrůRum
    • 1lžičkaCukr krupice
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
184 kcal
Sacharidy
12 g
Vláknina
40 mg
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do šejkru dáme led, rum, citrónovou šťávu a cukr, protřepeme a nalijeme do sklenice tzv.tumbleru s drceným ledem a grenadinou. Na povrch koktejlu opatrně nalijeme sedmiletý rum Havana club.
  • 2
    Ozdobíme řezem ananasu, koktejlovou třešní a mátou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.