Flank steak na cibuli

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 1kilogramHovězí pupek
    • 2lžíceOlej rostlinný
    • 300gramůŠalotka
    • 7gramůSůl
    • 7gramůPepř černý mletý
    • 3lžíceVíno bílé
    • 2lžíceMáslo
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
46 g
Sacharidy
20 g
Cukr
47 mg
Vápník
78 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Steaky osolíme, opepříme a opečeme na oleji 3-4 minuty z každé strany. Poté vyjmeme a udržujeme teplé.
  • 2
    Ve výpeku z masa zredukujeme víno a přidáme rozčtvrcené šalotky. Až jejich okraje zhnědnou, odstavíme. Poté do omáčky vmícháme máslo.
  • 3
    Steaky podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.