Florentská pizza

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
22 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těsto dle návodu na obalu.
  • 2
    Omyjeme důkladně špenát a necháme okapat. Na pánvi s 2 polévkovými lžícemi vody špenát spaříme. Následně špenát předáme na placky těsta a ozdobíme plátky rajčete. Osolíme špetkou soli.
  • 3
    Nakrájíme mozzarellu na plátky, přidáme ji na pizzu. Do středu opatrně rozklepneme jedno menší vejce.
  • 4
    Pizzu na závěr posypeme trochou parmazánu a opepříme.
  • 5
    V troubě pečeme cca 15 minut na 250 stupňů Celsia.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.