Francouzská bageta II

10 min.
Evropa

Ingredience

    • 200gramůProsciutto sušené
    • 2stroužkyČesnek
    • 60gramůBaby špenát
    • 1lžíceDijónská hořčice
    • 100gramůMascarpone
    • 4kusyBageta
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
843 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
148 g
Vláknina
11 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bagety podélně nařízneme, spodní stranu potřeme mascarpone a vrchní stranu jemnou dijónskou hořčicí.
  • 2
    Na mascarpone rozložíme listy baby špenátu a jemné plátky prosciutta.
  • 3
    Česnek jemně posekáme a posypeme jím prosciutto.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.